Aydın'da Galatasaraylı avukatlar şampiyonluk lokması dağıttı

Aydın Barosu'na kayıtlı Galatasaraylı avukatlar, Aydın Adliyesi önünde takımın Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluğunu lokma hayrı ile kutladı.

Yayın Tarihi: 12.05.2026 12:18
Güncelleme Tarihi: 12.05.2026 12:25

Aydın'da Galatasaraylı avukatlar şampiyonluk lokması dağıttı

Aydın'da Galatasaraylı avukatlar şampiyonluk lokması dağıttı

Adliye önünde lokma hayrı ve taraftar kutlaması

Galatasarayın Trendyol Süper Ligdeki üst üste dördüncü şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Aydın'da bir grup Galatasaraylı avukat, şampiyonluk lokması döktürüp dağıttı.

Aydın Barosu'na kayıtlı avukatlar, kendi aralarında topladıkları para ile Aydın Adliyesi önünde lokma döktürüp halka dağıttı. Etkinlikte takım renklerini taşıyan atkı ve formalar dikkat çekti.

Avukatlar adına açıklama yapan Ahmet Kürşat Uğur, "Galatasaray taraftarı avukat arkadaşlarımızla takımımız şampiyon olursa loka hayrı yaptırma vaadinde bulunmuştuk. Çok şükür şampiyon olduk ve bu vaadimizi yerine getiriyoruz" dedi.

Yerel çapta gerçekleştirilen bu kutlama, taraftarların şampiyonluğu toplumla paylaşma geleneğinin bir yansıması olarak kayda geçti.

GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETMESİNİN ARDINDAN AYDIN'DA BİR GRUP GALATASARAYLI AVUKAT...

GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETMESİNİN ARDINDAN AYDIN'DA BİR GRUP GALATASARAYLI AVUKAT 'ŞAMPİYONLUK LOKMASI' DÖKTÜRDÜ.

GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETMESİNİN ARDINDAN AYDIN'DA BİR GRUP GALATASARAYLI AVUKAT...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.