Aydın'da Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi inşaatında 6. kattan düşen işçi ağır yaralandı

Aydın Efeler'de Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi inşaatında iskelenin kopması sonucu 6. kattan düşen F.Y. (27) ağır yaralandı; soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 11.06.2026 17:24
Güncelleme Tarihi: 11.06.2026 17:28

Aydın'da Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi inşaatında 6. kattan düşen işçi ağır yaralandı

Aydın'da inşaat kazası: 6. kattan düşen işçi ağır yaralandı

Efeler ilçesinde yapımı süren Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binasında meydana gelen kazada, iskelenin kopması sonucu bir işçi 6’ıncı kattan zemine düştü. Olay saat 15.30 civarında gerçekleşti.

Olayın gelişimi

Edinilen bilgiye göre, inşaatta çalışan F.Y. (27), iskelenin kopmasıyla dengesini kaybederek düştü. Kazayı gören çalışma arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Saha ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından F.Y., ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan işçinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Soruşturma ve değerlendirme

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Kazanın bildirdiği koşullar, inşaat sahalarında iskelenin ve çalışma düzeninin güvenliği konusundaki önlemlerin önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Bu tür olaylar, hem iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının hem de sahada alınan önleyici tedbirlerin gözden geçirilmesine neden oluyor.

AYDIN’IN EFELER İLÇESİNDE YAPIMI DEVAM EDEN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ...

AYDIN’IN EFELER İLÇESİNDE YAPIMI DEVAM EDEN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BİNASINDA MEYDANA GELEN İŞ KAZASINDA, 6. KATTAN DÜŞEN İŞÇİ AĞIR YARALANARAK HASTANEYE KALDIRILDI.

AYDIN’IN EFELER İLÇESİNDE YAPIMI DEVAM EDEN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.