Ayancık’ta Köylere Hizmet Götürme Birliği 2025 Yılı Kasım Ayı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi
Sinop’un Ayancık ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği 2025 Yılı Kasım Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda köylerin öncelikli altyapı ve hizmet ihtiyaçlarına yönelik planlama ve değerlendirmeler ele alındı.
Katılımcılar
Toplantıya Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik başkanlık etti. Katılımcılar arasında İl Genel Meclisi Üyeleri Erkan Örnek ve Ergün Akyüz ile köy muhtarları yer aldı.
Gündem ve Öncelikler
Toplantıda öncelikli olarak ele alınan konular şunlardı:
- Köy yollarının bakım ve onarımı, stabilize ve asfalt çalışmaları
- İçme suyu hatlarının yenilenmesi
- Fosseptik ve kanalizasyon sistemlerine ilişkin ihtiyaçlar
- Köylerde yürütülmesi planlanan yatırım ve hizmetlerin planlanması
Değerlendirme ve Kaynak Kullanımı
Toplantıda değerlendirmede bulunan Kaymakam Ahmed Çelik, köylerde vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Ayrıca, birlik kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasının önemine dikkat çekildi.
Kapanış
Gündemin görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temennilerle sona erdi. Kaymakam Ahmed Çelik, İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
SİNOP’UN AYANCIK İLÇESİNDE, KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2025 YILI KASIM AYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.