Avcılar'da sokakta devam eden bıçaklama olayında yakalanan şüphelinin evinde uyuşturucu bulundu
Avcılar ilçesi Cihangir Mahallesi Hamza Yerlikaya Sokak'ta gece yarısı meydana gelen olayda, iddiaya göre 36 yaşındaki R.K., birlikte yaşadığı 51 yaşındaki F.D.'yi önce evde darp etti ardından bıçakladı. Olayın ardından kadın dışarı kaçarken saldırganın peşinden gelerek sokak ortasında bıçaklamaya devam ettiği bildirildi.
Olayın gelişimi:
Olay saat 00.30 sıralarında gerçekleşti. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle bölgeye sağlık ekipleri ve çok sayıda polis sevk edildi. Yaralanan kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı; kadının hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Çevredekiler saldırganı olay yerinde kovaladı ve şahıs kısa süreli kaçışın ardından yakalandı.
Gözaltı ve ev araması:
Polis ekipleri ihbar üzerine olay bölgesine geldi ve kaçan şüphelinin apartman yakınındaki bir kahvehanede görüldüğü bilgisi üzerine işletmeye yöneldi. Kahvehanede otururken yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Yapılan incelemede şüphelinin evinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. Şüpheli, 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan adli makamlara sevk edildi.
Tanık anlatımı:
Olayı gören mahalle sakini Soner Altunal, 'Ben evde bir çığlık sesi duydum. Balkona çıktım burada insanlar toplanmıştı. O sırada iki genç çocuk birisine küfür ederek aşağı koşmaya başladılar. Yaklaşık 150 metre koştular ama yakalayamadılar. Genç bir çocuk kaçtı gitti. Ondan sonra polis geldi. Ambulans geldi. Bir kadın bıçaklanmış. Onu aldılar hastaneye gittiler' dedi.
Olayla ilgili polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor ve soruşturma kapsamında delil çalışmaları ile ifadeler toplanıyor.
Avcılar'da kız arkadaşını bıçaklayan şüphelinin evinden uyuşturucu çıktı