Atina Eleftherios Venizelos Havalimanı'nda teknik arıza uçuşları geciktirdi
Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Eleftherios Venizelos Havalimanında, Hava Trafik Kontrol merkezinde yaşanan teknik bir sorun nedeniyle uçuşlarda gecikme yaşandığı bildirildi.
Ryanair'den açıklama: Dün yaşanan arıza ve yıllık etki iddiası
Ryanair Havayolu Şirketi tarafından yapılan açıklamada, dün Eleftherios Venizelos Havalimanı'ndaki Hava Trafik Kontrol merkezinde teknik bir sorun meydana geldiği ve bunun nedeniyle uçuşlarda gecikmeler oluştuğu belirtildi.
Açıklamada ayrıca, yılbaşından bu yana havalimanındaki "yanlış yönetim" nedeniyle Ryanair'in 5 binden fazla uçuşunda rötar yaşandığı ve bunun 900 binin üzerinde yolcuyı etkilediği ifade edildi.
Ryanair'in açıklaması, söz konusu teknik arızanın neden olduğu gecikme ve şirketin yıllık etki iddialarını içeriyor; haberde aktarılan bilgiler şirketin beyanlarıyla sınırlıdır.