Ateş savaşçıları sahada:
Muğla ve Aydın'da birden fazla noktada çıkan orman yangınlarına, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler anında müdahale etti. Olaylar arasında Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer ilçeleri ile Aydın'ın Çine ilçesi Kavşit Mahallesi yer aldı.
Müdahale ve durum değerlendirmesi:
Bölgede etkili olan rüzgâr, yangınların yayılma riskini artırdı; buna karşın ekiplerin yoğun çalışması sonucu Fethiye ve Seydikemer'deki yangınlar kontrol altına alındı. Çine Kavşit Mahallesi'ndeki söndürme çalışmaları ise halen devam ediyor.
Görüntüler aksiyon kamerasında:
Fethiye Üzümlü Mahallesi'ndeki gece müdahalesi, ateş savaşçılarının anbean mücadelesini gösteren aksiyon kamerası kayıtlarına yansıdı. Gece saatlerindeki çalışmalar, ekiplerin zorlu koşullarda yürüttüğü müdahaleyi ve sahadaki koordinasyonu belgeledi.
Kaydedilen görüntüler, yangınla mücadelede saha ekiplerinin hızını ve çabasını gözler önüne sererken, bölgede söndürme faaliyetleri kontrol ve soğutma aşamalarına geçene dek sürecek.
ATEŞ SAVAŞÇILARININ MÜCADELESİ AKSİYON KAMERASINA YANSIDI