Atakum'da 'Müziğin ve Ritmin Dili Engelsizdir' programı: Yaşam Park özel öğrencileri 12 Haziran'da Ata Sahne'de

Atakum Yaşam Park özel öğrencileri, 12 Haziran Cuma 19.00'da Ata Sahne'de 'Müziğin ve Ritmin Dili Engelsizdir' programında koro ve halk oyunları sergileyecek.

Yayın Tarihi: 10.06.2026 17:27
Güncelleme Tarihi: 10.06.2026 17:31

Atakum'da 'Müziğin ve Ritmin Dili Engelsizdir' programı: Yaşam Park özel öğrencileri 12 Haziran'da Ata Sahne'de

Atakum'da 'Müziğin ve Ritmin Dili Engelsizdir' programı sahne alıyor

Atakum Belediyesi Yaşam Park Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi'nde eğitim gören özel bireyler, Müziğin ve Ritmin Dili Engelsizdir adlı programda izleyiciyle buluşacak. Etkinlikte konser sunumları ve halk oyunları gösterileri yer alacak.

Program ve katılımcılar

Etkinlik, 12 Haziran Cuma günü saat 19.00'da Ata Sahne Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Program, Atakum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Yaşam Park Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi ile Atakum Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde düzenleniyor.

Yaşam Park öğrencilerinden oluşan koro, Şef Atakan Karadeniz yönetiminde çeşitli eserler seslendirecek. Halk oyunları gösterileri ise Ritim Grubu Eğitmeni Gözde Balaban eşliğinde sahnelenecek.

Yerel yönetimin değerlendirmesi

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel etkinliğe ilişkin şunları ifade etti:

Belediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Yaşam Park Merkezimizde, özel gereksinimli bireylerimize yönelik son derece önemli hizmetler sunuyoruz. Merkezimizde eğitim alan öğrencilerimizin sosyalleşmesi, eğitim, sanat, kültür, spor kısacası hayatın her alanında kendilerini tam anlamıyla ifade etmelerini sağlamak için kesintisiz çalışma sürdürüyoruz. Özel bireylerimize kendilerini güvende hissettiği, gelişimlerini destekleyen, samimi bir ortam sunan Yaşam Park her geçen gün daha da büyüyor ve daha fazla ailenin yaşamına dokunuyor. Çalışmalarımız kapsamında Atakum Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle, Yaşam Park Engelsiz Koro Solistler Geçidi ve Halk Oyunları Gösterisi’ni halkımızla buluşturacağız. Programımıza, tüm halkımız davetlidir

Program, sanat ve ritmin buluştuğu bir akışta özel öğrencilerin hazırladığı performansları izleyiciyle buluşturarak hem katılımcıların toplumsal katılımına katkı sağlamayı hem de yerel kültür etkinliklerine çeşitlilik kazandırmayı amaçlıyor.

ATAKUM BELEDİYESİNDEN ‘MÜZİĞİN VE RİTMİN DİLİ ENGELSİZDİR’ PROGRAMI

ATAKUM BELEDİYESİNDEN ‘MÜZİĞİN VE RİTMİN DİLİ ENGELSİZDİR’ PROGRAMI

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.