Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

Askere gitmeye hazırlanan Mükremin Gezgin kız bebek bekliyor!

Daha önce hamile olduğu senaryosuyla bir hayli tanınır hale gelen Mükremin Gezgin, evlilik haberinin ardından tekrar hamile olduğunu ve kız çocuğunun olmasını istediğini söyledi!

Yayın Tarihi: 25.04.2024 17:47
Güncelleme Tarihi: 25.04.2024 17:47

Askere gitmeye hazırlanan Mükremin Gezgin kız bebek bekliyor!

“Onurum” diyerek bizlere tanıttığı, çeşitli hamilelik senaryoları kurgulayarak gündemde sık sık kendine yer bulan Mükremin Gezgin, en son askere gidecekti… Ancak yeni bir evlilik haberi ile herkesi şok etti! Pembe tezkere alabilmek için bu şekilde davrandığı iddia edilen Mükremin Gezgin, bir kez daha hamile olduğunu duyurdu… 

Mükremin gezgin

Tiktok ve Instagram’da en çok takip edilen isimlerden biri olan Mükremin Gezgin, yeni bir hamilelik senaryosu daha yazdı. Önceki hamilelik senaryosuyla büyük bir tanınırlık elde eden Gezgin, daha sonra da çeşitli estetik ameliyatlar oldu. Yeni hali ile sık sık video ve fotoğraflar paylaşan Gezgin, birkaç ay kadar önce asker kaçağı olduğunu açıklamıştı. 

Mükremin gezgin hamile

Herkese “benim 10 günüm kaldı arkadaşlar. Bir de bu askerlik başıma çıktı. Sağlık ocağına oradan da hastaneye gideceğim. Polisler çevirdi. Beni aşağı indirdiler, sen asker kaçağısın dediler” şeklinde asker kaçağı olduğunu açıklamıştı. “Ben bu saçla tüfek mi tutacağım” diyerek ağlayan Mükremin Gezgin, daha sonra kamuflaj giyerek layık görüyorlarsa emirlerinde olacağını söylemişti. 

Kadın olduğunu iddia etmişti! 

Gökhan Çıra’nın sunduğu Katarsis X-TRA isimli programa konuk olan Gezgin, orada da pembe tezkere verilmesi gerektiğini ve kendisinin bir kadın olduğunu iddia etmişti. Tam pembe tezkereler konuşurken, Mükremin, bir bomba daha patlattı. “Kocam” notuyla bir paylaşım yapan Gezgin, evlilik teklifi aldığını duyurdu. 

mükremin gezgin

Engin Polat’tan daha zengin! 

Evleneceği kişinin Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’tan daha zengin olduğunu söyleyen Mükremin, yeni bir hamilelik senaryosu yazdı. Kız çocuğunun olmasını çok istediğini söyleyen Mükremin, “Sizce” notunu paylaşarak yine ortalığı karıştırdı…