Artvin'de haziran ayında jandarmadan kaçakçılık operasyonu
Artvin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 1-30 Haziran 2026 tarihleri arasında il genelinde yürütülen kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerinde çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi. Çalışmalar, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında aralıksız sürdürüldü.
operasyonun sonuçları
Jandarma ekiplerinin denetim ve operasyonlarında 5 bin 312 paket kaçak sigara, 182 litre kaçak alkollü içki ve 9 kilogram sarmalık sigara tütünü ele geçirildi. Ele geçirilen miktarlar, operasyon raporlarında kayıt altına alındı.
soruşturma ve işlem
Kaçakçılık olaylarıyla ilgili olarak 18 şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı. Artvin İl Jandarma Komutanlığı, bölgedeki kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
Operasyonun kapsamı il genelinde yapılan denetimler ve hedefe yönelik operasyonları içeriyor; elde edilen bulgular yetkili birimlerce soruşturma sürecine dahil edildi.
ARTVİN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİNCE HAZİRAN AYI BOYUNCA KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALARDA BİNLERCE PAKET KAÇAK SİGARA, KAÇAK ALKOL VE TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ. OPERASYONLARDA 18 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI.