Artvin'de 70 metrelik istinat duvarından düşen kişi hayatını kaybetti

Artvin-Ardanuç yolu DSİ mevkiinde 70 metre yüksekliğindeki istinat duvarından düşen kişi olay yerinde yaşamını yitirdi; kimlik Turgay Atalay olarak belirlendi.

Yayın Tarihi: 06.04.2026 01:28
Güncelleme Tarihi: 06.04.2026 01:28

Artvin'de 70 metrelik istinat duvarından düşen kişi hayatını kaybetti

Artvin'de istinat duvarından düşme: Bir kişi hayatını kaybetti

Olayın gerçekleştiği yer ve zaman

Artvin-Ardanuç yolu DSİ mevkiinde gece saatlerinde meydana gelen olay, saat 22.00 sıralarında geldiği belirtilen ihbarla gündeme geldi. Edinilen bilgiye göre karayolu kenarındaki 70 metre yüksekliğindeki istinat duvarından bir kişinin düştüğü bildirildi.

Müdahale ve tespitler

Kısa sürede bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmada şahıs bulunduğu yerden çıkarıldı ve sağlık ekiplerinin kontrollerinde şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kimlik tespiti ve soruşturma

Olayda hayatını kaybeden kişinin Turgay Atalay olduğu tespit edildi. Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından soruşturma ve inceleme başlatıldı.

ARTVİN'DE 70 METRELİK DUVARDAN DÜŞEN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ARTVİN'DE 70 METRELİK DUVARDAN DÜŞEN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ARTVİN’DE BİR KİŞİ, GECE SAATLERİNDE DUVARDAN DÜŞMESİ SONUCU OLAY YERİNDE HAYATINI...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.