Arsuz'da akülerde başlayan yangın ekiplerin müdahalesiyle sınırlandı

Arsuz'un Karahüseyinli Mahallesi'nde güneş enerjisi sistemlerinin akülerinde yangın çıktı; ekiplerin müdahalesiyle alevler hızla kontrol altına alındı.

Yayın Tarihi: 16.08.2026 00:38
Güncelleme Tarihi: 16.08.2026 00:38

Arsuz'da akülerde başlayan yangın ekiplerin müdahalesiyle sınırlandı

Olayın gelişimi:

Hatay'ın Arsuz ilçesine bağlı Karahüseyinli Mahallesi'nde, bir yerleşime ait güneş enerjisi sistemlerinin akülerinde yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.

Müdahale ve güvenlik önlemleri:

Ekiplerin müdahalesiyle alevler kısa sürede kontrol altına alındı. Olay yerinde gerekli emniyet tedbirleri alınarak çevre güvenliği sağlandı.

ARSUZ’UN KARAHÜSEYİNLİ MAHALLESİ’NDE GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİNİN AKÜLERİNDE ÇIKAN YANGIN...

ARSUZ’UN KARAHÜSEYİNLİ MAHALLESİ’NDE GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİNİN AKÜLERİNDE ÇIKAN YANGIN EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINDI.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.