Arsin'de baba oğlunu kurtarmak isterken yaşamını yitirdi

Arsin'de denizde boğulmak üzere olan oğlunu kurtarmak için suya giren 48 yaşındaki Fatih Kurutçu, kaldırıldığı hastanede gece geç saatlerde hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 22.06.2026 08:24
Güncelleme Tarihi: 22.06.2026 09:05

Arsin'de baba oğlunu kurtarmak isterken yaşamını yitirdi

Arsin'de baba oğlunu kurtarmak isterken yaşamını yitirdi

Olayın gelişimi

Trabzon'un Arsin ilçesinde dün öğle saatlerinde, ailenin sahilde piknik yaptığı sırada olay meydana geldi.

İddiaya göre denizde boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarmak isteyen 48 yaşındaki Fatih Kurutçu da akıntıya kapıldı. Durumu fark eden ve yoldan geçmekte olan trafik polisleri vakit kaybetmeden denize girerek baba ve oğlunu sudan çıkardı.

Hastanedeki müdahale ve son durum

Polis ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan baba ve oğul, sağlık ekiplerinin yoğun çabasıyla yeniden hayata döndürüldü. Ancak tedavi altına alınan Fatih Kurutçu, kaldırıldığı hastanede gece geç saatlerde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Oğlunun ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun hayati tehlike taşıdığı bildirildi.

FATİH KURUTÇU

FATİH KURUTÇU

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.