DOLAR
42,95 -0,01%
EURO
50,53 0,05%
ALTIN
5.965,27 -0,06%
BITCOIN
3.780.017,8 -0,39%

Arnavutköy'de lapa lapa kar: Yüksek kesimler beyaza büründü, çocuklar sokaklara çıktı

İstanbul'da etkili olan lapa lapa kar, Arnavutköy'ü beyaza bürüdü; yüksek kesimler ve mahalle araları karla kaplandı, çocuklar karın tadını çıkardı.

Yayın Tarihi: 01.01.2026 13:10
Güncelleme Tarihi: 01.01.2026 13:10

Arnavutköy'de lapa lapa kar: Yüksek kesimler beyaza büründü, çocuklar sokaklara çıktı

Arnavutköy'de lapa lapa kar yağışı

Yüksek kesimler beyaza büründü, günlük yaşamda kısa süreli hareketlilik

İstanbul’da yeniden etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle Arnavutköy beyaza büründü. Öğle saatlerinde yoğunlaşan yağış kısa sürede yerleri kapladı; ilçenin yüksek kesimleri ve mahalle araları karla örtüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günler öncesinden yaptığı uyarıların ardından gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla süren yağış, Arnavutköy’de gün boyunca etkisini zaman zaman yeniledi.

Karla birlikte bazı vatandaşlar dışarı çıkarak fotoğraf çekti ve anı kaydederken, çocuklar karın tadını çıkardı. Sokaklarda oluşan kar birikintileri yerel yaşamda kısa süreli hareketlilik yarattı.

İlçede kar yağışının aralıklarla devam etmesi bekleniyor; yetkililer ve vatandaşlar hava koşullarındaki değişimleri takip ediyor.

Arnavutköy'de kar yağışı etkili oldu, karın tadını çocuklar çıkarttı

Arnavutköy'de kar yağışı etkili oldu, karın tadını çocuklar çıkarttı

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.