Arnavutköy'de evine girilen ailenin gasp anı: Kaçan şüphelinin 'Ayağına sıkarım' tehdidi güvenlik kamerasında

Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi'nde iki kişi anne ve çocuklarını darp edip 200 bin TL değerindeki ziynet eşyası ve dövizi gasp etti; tehdit anı kamera kayıtlarına yansıdı.

Yayın Tarihi: 10.12.2025 15:33
Güncelleme Tarihi: 10.12.2025 15:33

Arnavutköy'de evine girilen ailenin gasp anı: Kaçan şüphelinin 'Ayağına sıkarım' tehdidi güvenlik kamerasında

Arnavutköy'de ev baskını ve gasp

Güvenlik kamerası, kaçış ve tehdidin anlarını kaydetti

İstanbul'un Arnavutköy ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, motosikletle gelen iki şüpheli evin içine girerek aileyi hedef aldı. Şüpheliler, evde bulunan anne Rengin H.'nin ağzını bantlayıp çocuklarını darp etti.

Olay yerinden kaçan şüpheliler, evdeki 200 bin TL değerindeki ziynet eşyası ile bir miktar dövizi alarak uzaklaştı. Polis ekipleri şahısları yakalamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, ailenin bir ferdinin ayakkabısız şekilde sokağa çıkarak kaçanlardan birini kovaladığı, kaçan şüphelinin dönüp "Ayağına sıkarım" diye tehdit ettiği anlar kayda geçti.

Görüntüler, soruşturmanın yönü ve şüphelilerin tespitinde önemli delil niteliği taşıyor. Polis ekipleri, olayla ilgili görgü ve delil toplama çalışmalarını sürdürüyor.

Olayın kaydedildiği güvenlik görüntüleri, hem faili tespit hem de benzer olayların önlenmesi açısından soruşturma makamlarına yol gösterebilecek nitelikte.

Yetkililer, soruşturmanın devam ettiğini ve çalışmaların sürdüğünü belirtiyor.

İSTANBUL’UN ARNAVUTKÖY İLÇESİ YUNUS EMRE MAHALLESİ’NDE YABANCI UYRUKLU AİLENİN EVİNE GİREN SİLAHLI...

İSTANBUL’UN ARNAVUTKÖY İLÇESİ YUNUS EMRE MAHALLESİ’NDE YABANCI UYRUKLU AİLENİN EVİNE GİREN SİLAHLI 2 KİŞİ, ANNE VE ÇOCUKLARINI DARP EDİP AĞIZLARINI BANTLAMIŞTI. ŞÜPHELİLER, EVDEKİ 200 BİN TL DEĞERİNDEKİ ZİYNET EŞYASI VE DÖVİZİ ALARAK KAÇTI. KAÇAN GASPÇILARDAN BİRİNİN, PEŞİNE DÜŞEN EV SAHİBİNE "AYAĞINA SIKARIM" DİYEREK TEHDİT ETTİĞİ ANLARA AİT GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.