Arnavutköy'de Bisikletli Çocukların Çarptığı Kadın Ağır Yaralandı

Arnavutköy'de 30 Ağustos Caddesi'nde bisikletli çocukların çarptığı Zebide Baba ağır yaralandı; tedavisi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde sürüyor.

Yayın Tarihi: 15.04.2026 11:31
Güncelleme Tarihi: 15.04.2026 11:31

Arnavutköy'de Bisikletli Çocukların Çarptığı Kadın Ağır Yaralandı

Arnavutköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan kadına bisikletli çocuklar çarptı

İstanbul Arnavutköy'de, Yunus Emre Mahallesi 30 Ağustos Caddesi'nde geçtiğimiz pazartesi öğle saatlerinde meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan Zebide Baba'ya bisiklet süren bir grup çocuk çarptı. Olay sırasında hem yaya kadın hem de bisikletli bir çocuk yaralandı.

Olay yeri, müdahale ve hastane süreci

Kazanın yaşandığı nokta Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi yakınlarında bulunuyor. Yaralılara ilk müdahale aile sağlığı merkezindeki sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Zebide Baba, ambulansla kaldırıldığı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı ve tedavisi devam ediyor.

Olay yerinde bulunan güvenlik kamerası kazayı saniye saniye kaydetti. Aile, kaza sonrasında karakola giderek resmî şikayette bulundu.

Aile üyelerinin açıklamaları

Yaralanan Zebide Baba'nın kuzeni Nuh Şimşek, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı: "Saat 15.00 sıralarında aile sağlığı merkezinden çıktığı sırada bir grup çocuk bisikletle yukarıdan geldi. Zebide, karşıya geçmek için yolu yarıladığı sırada 3 kişi birden çarpıyor. Bu çarpma esnasında ağır yaralandı. Şimdi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne getirdik. Şu anda yoğun bakımda. Dün iç kanama geçirdi. Yüz, ağız, kafa kısımlarının hepsi kırık. 6 kişilik bir grup bisikletle yarış yaparken çarpıyor. Hepsi 14-15 yaşlarında çocuklar. Kazada bisikletli bir çocuk da yaralanmış. O da şu anda başka hastanede durumunu bilmiyoruz. Kadının yüz kısmı tanınmaz halde. Orada bisiklet kiralanan yerler de var. Eğer onlardan kiralanmışsa onlardan da şikayetçi olacağız. Polise de gittik ve suç duyurusunda bulunduk. Orada yarış yapmışlar. Orası yarış yapılacak bir yer değil. Kazadan sonra ilk müdahaleyi aile sağlığı merkezinden yapıyorlar. Ondan sonra ambulansla hastaneye getiriyorlar. Kaza esnasında yanında 2 çocuğu da vardı. Kendisinin 4 çocuğu var ve onların psikolojileri de iyi değil."

Olayla ilgili olarak yetkililer ve aile tarafından yapılan başvuru ve soruşturma süreci devam ediyor.

Arnavutköy’de bisikletli çocuklar, yolun karşısına geçmeye çalışan kadına böyle...

Arnavutköy’de bisikletli çocuklar, yolun karşısına geçmeye çalışan kadına böyle çarptı

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.