Anma kabri başında gerçekleştirildi
Eskişehir'de, 2011 yılında görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan ambulans şoförü Halis Alan, vefatının yıl dönümünde kabri başında anıldı. Anma programı, merhumun ailesine dair bilgilerin paylaşılmayacağı şekilde sade bir tören olarak gerçekleştirildi.
Tören detayları:
30 Ekim 2011 tarihinde görevi başındayken meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden Halis Alan için düzenlenen törende, İl Ambulans Servisi yetkilileri ve mesai arkadaşları hazır bulundu. Programa İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Duman da katıldı.
Veda ve dualar:
Kabri başında okunan dualar ve yapılan anmaların ardından tören sonlandırıldı. Anma, meslektaşlarının ve kurum yetkililerinin katılımıyla merhumun mesleğine ve görevine duyulan saygıyı gözler önüne serdi.
ESKİŞEHİR'DE 2011 YILINDA GÖREVİ ESNASINDA GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASI SONUCU ŞEHİT OLAN AMBULANS ŞOFÖRÜ HALİS ALAN, VEFATININ YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI.