Yenisey Konukevi'ndeki kahvaltı planı görüşüldü
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu'nu ziyaret ederek Yenisey Konukevi'nde akademik ve idari personele yönelik planlanan açık büfe kahvaltı organizasyonu hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Demirci'nin endişesi:
Başkan Demirci, uygulamanın sürekli bir ticari faaliyete dönüşerek yerel esnafla rekabet oluşturabilecek bir yapıya bürünmemesi yönündeki hassasiyetlerini dile getirdi.
Emiroğlu'nun açıklaması ve ortak değerlendirme:
Rektör Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu, söz konusu kahvaltının akademik ve idari personele yönelik tek seferlik bir etkinlik olarak planlandığını ifade etti. Görüşmede, uygulamanın amacını aşmaması ve yerel piyasa dengesini olumsuz etkileyecek bir süreklilik kazanmaması konusunda karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
ARDAHAN TSO BAŞKANI ÇETİN DEMİRCİ’DEN ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ÖZTÜRK EMİROĞLU’NA ZİYARET. (OLGUN YILDIZ/ARDAHAN-İHA)