DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.847.994,4 -0,05%

Arca Çorum FK, Keçiörengücü deplasmanı öncesi hazırlıklara başladı

Arca Çorum FK, 31 Ağustos'taki Keçiörengücü deplasmanı öncesi Tahsin Tam yönetiminde pas çalışması ve aerobik koşu içeren idmanla hazırlıklara başladı.

Yayın Tarihi: 26.08.2025 20:54
Güncelleme Tarihi: 26.08.2025 20:54

Arca Çorum FK, Keçiörengücü deplasmanı öncesi hazırlıklara başladı

Arca Çorum FK, Keçiörengücü maçı öncesi sahada

Arca Çorum FK, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında 31 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacağı Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

İdmanda odak: top dolaşımı ve dayanıklılık

Teknik direktör Tahsin Tam yönetimindeki antrenmanda futbolcular, özellikle pas çalışması ve aerobik koşu üzerine yoğunlaştı. Bu tür çalışmalar, takımın top kontrolü, tempo yönetimi ve maç süresince fiziksel dayanıklılığını koruma hedefleriyle örtüşüyor.

Haftanın dördüncü hafta maçı bir deplasman karşılaşması olduğundan, antrenör kadrosu saha içi uyum ve kondisyonu önceliklendiriyor. Pas organizasyonları, topun hızlı dolaşması ve oyuncular arasındaki mesafe kontrolü üzerinde durularak maç planına hazırlık yapılıyor.

Hazırlıklar yarın devam edecek

Kırmızı-siyahlı ekip, Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü müsabakasının hazırlıklarını yarın sürdürecek. Takımın antrenman programı, maçın taktik gereksinimlerine göre şekillendirilecek ve kondisyon çalışmalarıyla taktik uygulamalar dengelenecek.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı