Aras Kargo, Başantrenör Suphi Doğancı ile Yola Devam Ediyor

Aras Kargo, 2023-2024 sezonundan bu yana başantrenörlük yapan Suphi Doğancı ile yeni sezonda da devam edeceğini açıkladı; yönetimde değişiklik yapıldı.

Yayın Tarihi: 02.06.2026 12:30
Güncelleme Tarihi: 02.06.2026 12:34

Aras Kargo, Başantrenör Suphi Doğancı ile Yola Devam Ediyor

Aras Kargo, Suphi Doğancı ile sözleşmeyi uzattı

Sultanlar Ligi ekiplerinden Aras Kargo, 2023-2024 sezonundan bu yana takımın başında bulunan Suphi Doğancı ile yeni sezonda da yola devam etme kararı aldı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Başantrenörümüz Suphi Doğancı ile hikayemiz devam ediyor" ifadeleri yer aldı.

Sezon performansı ve elde edilen haklar

İzmir temsilcisi normal sezonu 7. sırada tamamlayarak play-off biletini aldı. İlk turda Nilüfer Belediyespor engelini geçen Aras Kargo, 5-6 etabına yükseldi ve bu turda Galatasaray karşısında mağlup olarak sezonu 6. sırada tamamladı. Bu dereceyle takım, önümüzdeki sezon Balkan Kupasında mücadele etme hakkı kazandı; kupa kazanılması halinde CEV Challenge Kupasına katılma fırsatı doğacak.

Teknik kadro ve idari değişiklikler

Yoğun geçen sezonun ardından teknik kadro planlamasını tamamlayan kulüp, başantrenör konusunda istikrarı tercih etti. Buna karşılık idari kademede bir değişikliğe gidildi: İdari Manejer Lahira Uzunovic ile yollar ayrılırken yerine Yekta Esat Doğan getirildi.

İleriye dönük değerlendirme

Kulübün başantrenör tercihini koruması, özellikle Balkan Kupası gibi uluslararası bir turnuvaya hazırlanırken süreklilik ve sistemsel gelişim açısından avantaj sağlayabilir. Yönetim değişikliği ise idari yapılanmada farklı bir yaklaşımın işareti olarak okunabilir; her iki hamlenin de takımın önümüzdeki sezonki hedeflerine nasıl yansıyacağı, hazırlık süreçleri ve transfer/yapılandırma kararlarıyla şekillenecek.

Öne çıkan not: Kulübün resmi ifadesi ve açıklanan değişiklikler yukarıdaki gibidir; verilen bilgiler kulübün duyurusuna dayanmaktadır.

ARAS KARGO, 2023-2024 SEZONUNDAN BU YANA BAŞANTRENÖRLÜK GÖREVİNDE BULUNAN SUPHİ DOĞANCI İLE YENİ...

ARAS KARGO, 2023-2024 SEZONUNDAN BU YANA BAŞANTRENÖRLÜK GÖREVİNDE BULUNAN SUPHİ DOĞANCI İLE YENİ SEZONDA DA DEVAM EDECEKLERİNİ DUYURDU.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.