Bist 100
10.739,57 0%
DOLAR
32,2 0,04%
EURO
35,06 0,07%
ALTIN
2.500,76 0,11%

Arabası olanlara kötü haber! Artık bunun için para alınacak

Ünlü bir ulaşım uygulamasının kötü bir haberi var. Sürücülere yoldaki tehlikeli durumlara karşı uyarı veren ünlü uygulamada önemli değişiklikler yapıldı.

Yayın Tarihi: 10.05.2024 11:38
Güncelleme Tarihi: 10.05.2024 11:38

Arabası olanlara kötü haber! Artık bunun için para alınacak

Birçok kişi tarafından da kullanılan Flitsmeister, uygulamasını değiştirme kararı aldı. Yakın zamanda abonelik sistemine geçen Flitsmeister, uygulamasının bazı özelliklerinden ücret almaya başlayacağını duyurdu.

"6 Mayıs'tan itibaren kaydedilmesi planlanıyor"

Hız kamerası uyarıları ile tehlikeli trafik durumlarında sürücülere yönelik uyarılarıyla geliştirilen Flitsmeister, yeni hizmetini uygulama kullanıcılarına gönderdiği bülten ile abonelere duyurdu. Ünlü şirket, uygulama içerisinde bazı özelliklerin 6 Mayıs'tan sonra ücretli hale geleceğini söyledi.

Arabası olanlara kötü haber! Artık bunun için para alınacak

Özellikle 3 milyon kullanıcıya sahip olan uygulamanın, 15 yıl boyunca ücretsiz hizmet verdikten sonra bu kararı alması dikkat çekti. Yenilik yapmaya ve aynı zamanda da yol güvenliğini sağlamaya devam edeceğini vurgulayan şirketin son yıllarda ücretli otoparklarla birlikte Apple CarPlay ile Android Auto entegrasyonu da dahil olmak üzere birçok konuda güncellemeler duyurduğu görüldü.

Artık ücret alınacak!

Flitsmeister PRO'nun piyasaya sürülmesinden sonra kalite ve hizmet açısından daha iyi özellikler sunmak için çalışmalar devam etmekte. 6 Mayıs 2024 tarihinden itibaren yurt dışında kullanılan uygulamalar ücretli olacak ve Flitsmeister PRO'nun Apple CarPlay, Android Auto, Speed ​​Check ortalama hız gibi birçok kullanıcıların en çok kullandığı özellikleri eklenecek. Bu hizmetlerden yararlanmak için kullanıcıların uygulamaya ayda 2,99 euro ödemesi gerekiyor.