DOLAR
42,7 0%
EURO
50,17 -0,03%
ALTIN
5.958,48 -1,03%
BITCOIN
3.835.967,8 -1,33%

Antalyaspor, Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor — Giannetti ve Ceesay takımla ilk antrenmana çıktı

Hesap.com Antalyaspor, 17 Ağustos'ta Gençlerbirliği ile oynayacağı maç öncesi Emre Belözoğlu yönetiminde antrenmanlarını sürdürdü; Giannetti ve Ceesay ilk idmana katıldı.

Yayın Tarihi: 13.08.2025 22:37
Güncelleme Tarihi: 13.08.2025 22:41

Antalyaspor, Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor — Giannetti ve Ceesay takımla ilk antrenmana çıktı

Antalyaspor Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor

Hesap.com Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında 17 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşması öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenmanın içeriği

Akdeniz temsilcisi, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde idmana çıktı. Ekibin programında ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik ağırlıklı çalışmalar yer aldı.

Yeni transferler takımla ilk idmanını gerçekleştirdi

Takımın yeni takviyelerinden Arjantinli stoper Lautaro Giannetti (2+1 yıl anlaşma) ile Gambiyalı orta saha oyuncusu Jesper Ceesay (3 yıl sözleşme) teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla ilk antrenmanlarına çıktı.

Günü çift idmanla tamamlayan Hesap.com Antalyaspor, Gençlerbirliği mücadelesinin hazırlıklarına yarın da devam edecek.

Hesap.com Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı...

Hesap.com Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü. Antalyaspor'un yeni transferlerinden Arjantinli stoper Lautaro Giannetti (sağda önde) ile Gambiyalı orta saha oyuncusu Jesper Ceesay (sağda arkada), Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde takımla ilk antrenmanına çıktı.

Hesap.com Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı