Antalya Kumluca'da Aynı Gün 6 Araçtan Akü Hırsızlığı: Şüpheliler Yakalandı
Olay ve yürütülen soruşturma
Antalya'nın Kumluca ilçesinde aynı gün içinde 6 ayrı araçtan akü çalındığı yönünde gelen ihbarlar üzerine Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.
Ekiplerin yaptığı teknik ve fiziki takip sonucu, geçtiğimiz pazartesi günü ilçenin farklı noktalarında yaşanan hırsızlık olaylarını aydınlattığı bildirildi. Yapılan çalışmada hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıslara ulaşıldı.
Yakalama ve işlemler
Şüpheliler M.K. (21) ve Ç.T. (18), çaldıkları akülerle birlikte yakalandı ve Kumluca Emniyeti tarafından gözaltına alındılar. Zanlıların, çaldıkları aküleri sattıklarını itiraf ettikleri kaydedildi.
Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda akülerin satıldığı kişilere de ulaşıldı ve çalınan aküler sahiplerine teslim edildi. Hırsızlık zanlısı iki kişi hakkında işlemler tamamlanarak Kumluca Adliyesi’ne sevk edildi.
Sonuç olarak, kısa sürede yürütülen soruşturma ve takip çalışmasıyla olay aydınlatıldı, mal sahiplerinin zararları giderildi ve şüpheliler adli sürece yönlendirildi.
ANTALYA'NIN KUMLUCA İLÇESİNDE AYNI GÜN İÇERİSİNDE 6 AYRI ARAÇTAN AKÜ HIRSIZLARI, POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI.