Antalya’da okul çıkışı iki öğrenci Konyaaltı’nda denize girdi

2026'nın ilk ayında Türkiye genelinde kar tatili uygulanırken Antalya'da Konyaaltı Sahili'nde iki ilköğretim öğrencisi denize girdi.

Yayın Tarihi: 13.01.2026 13:52
Güncelleme Tarihi: 13.01.2026 13:52

Antalya’da okul çıkışı iki öğrenci Konyaaltı’nda denize girdi

Antalya’da okul çıkışı iki öğrenci Konyaaltı’nda denize girdi

Türkiye genelinde kar tatili sürerken sahilde farklı görüntüler

2026'nın ilk ayında yurdun büyük bölümünü etkileyen şiddetli soğuk hava dalgası ve kar yağışı nedeniyle birçok şehirde eğitime ara verilirken, Antalya'da dikkat çeken görüntüler kaydedildi.

Kentte hava sıcaklığı 9 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklığın 3 dereceye kadar düştüğü bildirildi. Aynı dönemde deniz suyu sıcaklığı 18 derece olarak kaydedildi.

Sert rüzgâr ve soğuk havaya rağmen Konyaaltı Sahili'ne gelen vatandaşlar kıyıda yürüyüş yaptı, balık tuttu ve falezlerden denizi izledi. Sahilde en çok göze çarpan an ise okul çıkışı iki ilköğretim çağındaki öğrencinin çantalarını bırakıp tişörtleriyle falezlerden denize atlaması oldu.

Çocuklar dakikalarca yüzerek ve suda oynayarak vakit geçirdi. Olay, soğuk hava koşullarında kent merkezindeki farklı kullanım biçimlerini gösterirken, görüntüler sosyal medyada ve çevredeki vatandaşlar arasında dikkat çekti.

Konyaaltı Sahilindeki bu gelişme, ülke genelindeki kar tatilleriyle kontrast oluşturarak yerel iklim ve deniz etkisinin günlük yaşam üzerindeki belirgin farklılığını yansıttı.

OKULDAN ÇIKAN ÖĞRENCİLER, ÇANTALARINI KIYIYA BIRAKIP TİŞÖRTLERİYLE FALEZLERİN ÜZERİNDEN...

OKULDAN ÇIKAN ÖĞRENCİLER, ÇANTALARINI KIYIYA BIRAKIP TİŞÖRTLERİYLE FALEZLERİN ÜZERİNDEN KENDİLERİNİ AKDENİZ'İN SERİN SULARINA ATTI.

OKULDAN ÇIKAN ÖĞRENCİLER, ÇANTALARINI KIYIYA BIRAKIP TİŞÖRTLERİYLE FALEZLERİN ÜZERİNDEN...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.