Antalya'da minibüs kamyonete çarptı: 3 kişi yaralandı

Antalya Kepez'de sürücünün anlık dalgınlığı sonucu minibüs kamyonete çarptı; 3 kişi yaralandı, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 23.01.2026 12:57
Güncelleme Tarihi: 23.01.2026 13:06

Antalya'da minibüs kamyonete çarptı: 3 kişi yaralandı

Antalya'da minibüs kamyonete çarptı: 3 kişi yaralandı

Kaza, saat 11.00 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi Kırçiçeği Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücü Kamil S.B. yönetimindeki minibüs, sürücünün bir anlık dalgınlığı sonucu önünde ilerleyen Şaban T. idaresindeki 15 ABH 146 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Çevredeki vatandaşların ve diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araçta sıkışan yaralıların yardımına vatandaşlar koştu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından sıkışanlar bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kazada yaralananlar; Büşra B., 7 yaşındaki Firdevs A.B. ve Kamil S.B. olarak bildirildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra kontrol amaçlı ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar.

Kaza anı

Kaza anı, yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde minibüsün bulunduğu şeritten çıkarak kamyonetin kasasına çarpması ve ardından yan dönmesi yer alıyor.

Tanık anlatımı

Olayı görenlerden Fesih Gündoğdu, yaşadıklarını şöyle aktardı: "Balkondaydık, bir gümbürtü geldi. Çöp kamyonu çöpleri boşaltıyor sandım. Dönüp baktığımda kaza olduğunu gördüm. Araba tersine dönmüş, kamyonet kaldırıma çıkmıştı. Aileydiler, küçük çocuk vardı. Kadının bacağında küçük kızın ise elinde bir yaralanma vardı. Verilmiş sadakaları varmış."

ANTALYA’DA SEYİR HALİNDEYKEN BİR ANLIK DALGINLIK SONUCU ÖNÜNDE GİTMEKTE OLAN KAMYONETE ÇARPAN...

ANTALYA’DA SEYİR HALİNDEYKEN BİR ANLIK DALGINLIK SONUCU ÖNÜNDE GİTMEKTE OLAN KAMYONETE ÇARPAN MİNİBÜSTE BULUNAN 3 KİŞİ YARALANDI. KAZA ANI İSE BİR İŞYERİNİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

ANTALYA’DA SEYİR HALİNDEYKEN BİR ANLIK DALGINLIK SONUCU ÖNÜNDE GİTMEKTE OLAN KAMYONETE ÇARPAN...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!