Antalya'da hortumda savrulan konteynerde yaralı bulunan vatandaşın görüntüleri ortaya çıktı
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Büklüce mahallesinde 27 Ocak günü meydana gelen hortum sırasında savrulan konteynerin içinde yaralanan vatandaşın bulunma anlarını gösteren görüntüler ortaya çıktı.
Olayın ayrıntıları
Bölgede seraların yerle bir olduğu, evlerin çatılarının uçtuğu hortum esnasında bir konteyner havaya uçtu. Hortum sırasında konteynerle birlikte savrulan vatandaşın içinde bulunduğu alanın parçalandığı ve çevrede geniş hasar oluştuğu bildirildi.
Yaralının bulunması ve müdahale
Olayın ardından çevrede arama yapan mahalle sakinlerinin dikkati sayesinde konteynerin parçalanmış bölümünde vatandaş bulundu. Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, mahalle sakinlerinin konteyneri kontrol ettiği ve bitkin ve yaralı halde oturur durumda olan besici Ömer Çam'ı bulduğu görülüyor. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çam hastaneye kaldırıldı.
Görüntülerin önemi
Kayda geçirilen görüntüler, yaşanan felaketin şiddetini gözler önüne sererken, bölge sakinlerinin hızlı müdahalesinin yaralının bulunmasında belirleyici olduğu dikkat çekiyor.
Hortumun savurduğu konteynerdeki yaralı adamın bulunduğu anların görüntüsü çıktı