Antalya'da Coşkulu Fener Alayı

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Antalya'da fener alayı gerçekleştirildi. Vatandaşlar meşalelerle yürüyüş yaptı.

Yayın Tarihi: 29.10.2024 22:35
Güncelleme Tarihi: 29.10.2024 22:35

Antalya'da Coşkulu Fener Alayı

Antalya'da Coşkulu Fener Alayı Etkinliği

Antalya, Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında muhteşem bir fener alayına ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaaltı Caddesi Varyant'ta gerçekleşti.

Büyük Katılım ve Güvenlik Önlemleri

Fener alayında, Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarını taşıyan binlerce kişi, Konyaaltı Beach Park girişinde buluştu. Etkinliğin yapıldığı alanda, katılımcıların üst aramasını gerçekleştiren polis ekipleri, güvenlik önlemlerini artırarak ara sokaklarda güvenlik şeridi çekti.

Meşalelerle Cumhuriyet Meydanı'na Yürüyüş

Yoğun bir katılımın gözlemlendiği bu anlamlı etkinlikte, vatandaşlar meşaleleriyle Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüyüş yaptı. Ayrıca, bir grup motosikletli de 100. Yıl Bulvarı'nda Türk bayraklarıyla geçiş yaptı. Antalya'daki bu coşkulu kutlama, Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemini bir kez daha vurguladı.

Antalya'da Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında...

Antalya'da Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında fener alayı gerçekleştirildi.

Antalya'da Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında...

Antalya'da Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında fener alayı gerçekleştirildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı