DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.781.483,06 1,68%

Antalya'da Bıçaklı Kavga: 30 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde bıçaklı kavgada ağır yaralanan 30 yaşındaki Sergen Çoban hastanede hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 22.02.2025 14:49
Güncelleme Tarihi: 22.02.2025 15:31

Antalya'da Bıçaklı Kavga: 30 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde, Güneş Mahallesi 6012 Sokak'ta çıkan bıçaklı kavgada Sergen Çoban (30) ağır yaralandı. İki kişi arasında daha önceden var olan husumetin yeniden alevlenmesi sonucunda, Bilal Aksoy (36) yanında taşıdığı bıçak ile Sergen Çoban'ı yaraladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Bilal Aksoy olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine kısa süre içinde sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralı olarak Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sergen Çoban, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Bilal Aksoy, Manavgat’ta polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Aksoy'un, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede...

Antalya'nın Kepez ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yaşamını yitiren kişinin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı