DOLAR
42,62 -0,14%
EURO
50,06 0,05%
ALTIN
5.870,55 -0,32%
BITCOIN
3.943.535,64 -1,07%

Antalya'da Aralıkta Gündüz 24°C, Gece 8°C — Sahillerde Yazı Andıran Hava

Antalya'da Aralık ayında gece 8°C, gündüz 24°C ölçüldü; Konyaaltı'nda vatandaşlar güneş, deniz ve yürüyüşün tadını çıkardı. Nem %52, deniz suyu 21°C.

Yayın Tarihi: 11.12.2025 16:26
Güncelleme Tarihi: 11.12.2025 16:27

Antalya'da Aralıkta Gündüz 24°C, Gece 8°C — Sahillerde Yazı Andıran Hava

Antalya'da Aralıkta Gündüz 24 derece, Gece 8 derece

Konyaaltı sahillerinde yazı aratmayan görüntüler

Türkiye'nin birçok kentinde kar ve yağış sürerken, Antalya'da aralık ayında gündüzleri adeta yazı aratmayan görüntüler yaşandı.

Gözlemler ve ölçümler, kentte gece saatlerinde 8 derece, öğle saatlerinde ise 24 derece olduğunu gösterdi. Ölçümlerde nem oranı %52, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece olarak kaydedildi.

Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, Beydağları'nın karlı manzarası eşliğinde yerleşik yabancılar ve vatandaşların tercih ettiği nokta oldu. Bazıları güneşlenmeyi, bazıları yürüyüş yapmayı, bazıları da balık tutmayı tercih etti.

Kayseri'den ailecek Antalya'daki dostlarını ziyarete geldiklerini belirten Ali Kahraman, "Kayseri'de şu an araçlarda buz var. Kışlık kıyafetle geldim, tişört giydim. Burası bizim yazımız. Çocukları denize soktuk. Ülkemizin her yerinin ayrı bir güzelliği var ama Antalya daha bir başka, 10 numara bir memleket" dedi.

Antalya'da yaşayan Nazmiye Canavar ise, "Antalya bir cennet. Bu aylarda gündüzleri soba yakardık ama artık kısa kolluyla dolaşıyoruz. Akşam üşüdük soba yakıp kestane yedik, gündüz güneşli hava, çok güzel. Antalya şaşırtıyor" ifadelerini kullandı.

Meteoroloji verilerine göre önümüzdeki hafta başına kadar kentte yağış beklenmediği bildirildi.

ANTALYA'DA ARALIK AYINDA GECE SAATLERİNE 8 DERECE ÖLÇÜLEN HAVA SICAKLIĞI ÖĞLE SAATLERİNDE İSE 24...

ANTALYA'DA ARALIK AYINDA GECE SAATLERİNE 8 DERECE ÖLÇÜLEN HAVA SICAKLIĞI ÖĞLE SAATLERİNDE İSE 24 DERECEYE KADAR ÇIKTI. GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLİP SOLUĞU SAHİLLERDE ALANLAR, "AKŞAM SOBA YAKTIK, GÜNDÜZ GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDIK" DEDİ.

ANTALYA'DA ARALIK AYINDA GECE SAATLERİNE 8 DERECE ÖLÇÜLEN HAVA SICAKLIĞI ÖĞLE SAATLERİNDE İSE 24...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!