Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde fırında çıkan kavga: kısa özet
Yenimahalle Selçuklu Caddesi'ndeki bir fırında meydana gelen olayda, taraflar arasında çıkan kavgada 2 kişi sopalarla yaralandı ve olaya karışan 3 kişi tutuklandı. Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.
Olayın gelişimi
İddialara göre, bir düğünden çıkan üç kuzen Hüseyin B., Samet B. ve Umut D., tatlı almak için girdikleri fırında peşlerinden gelen bir grupla tartıştı. Çıkan arbede sırasında Umut D. olay yerinden kaçarken, Hüseyin B. ve Samet B. sopalarla darbedilerek yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi; yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Güvenlik kamerası görüntüsü
Olay anına ait güvenlik kamerası kayıtlarında, grupta bulunan kişilerden birinin pompalı tüfekle ateş etmeye çalıştığı ancak tüfeğin tutukluk yaptığı, daha sonra tüfeğin dipçiğiyle Hüseyin B.'ye vurulduğu görüldü. Görüntüler, kavgadaki fiziksel saldırı anlarını belgeleyerek soruşturmada delil niteliği taşıdı.
Soruşturma ve adli işlem
Polis, olaya karışan 3 kişiyi kısa sürede yakaladı. Şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ankara’da iki grup arasında sopalı kavga: 2 yaralı