Ankara Keçiörengücü sağlık sponsoru ile 2026-2027 hazırlıklarını sürdürüyor
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, 2026-2027 sezonu hazırlıkları kapsamında Ankara'daki özel bir hastane ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.
Kulüp açıklamasına göre, anlaşma kapsamında futbolcuların hastanenin kapsamlı sağlık hizmetlerinden yararlanacağı; muayene, teşhis, tedavi ve sağlık takip süreçlerinin hastane tarafından yürütüleceği belirtildi. Sezon boyunca ihtiyaç duyulan sağlık hizmetlerinin hızlı ve etkin şekilde karşılanacağı vurgulandı.
Kulüp, anlaşmanın sporcuların sağlığının korunması ve performanslarının desteklenmesi açısından önemli katkı sağlayacağını bildirdi.
Başkanın açıklamaları
Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, anlaşmanın 1 yıllık olduğunu ancak uzun vadede iş birliği düşündüklerini söyledi. Tahiroğlu, yeni sezondaki hedeflerinin ligi play-off hattında tamamlamak olduğunu ve bir sonraki sezon için Süper Lig'de olmayı hedeflediklerini ifade etti.
Başkan Tahiroğlu'nun sözleri şöyle: "Hastane ile 1 yıllık bir sözleşmemiz olacak. Uzun vadede projeler düşünüyoruz ama olaya yıllık olarak bakıyoruz. Kulübün sağlık giderlerini hastane karşılayacak. Bugün ya da yarın futbolcu alacağız. Onu aldığımız zaman da tahminimce transferleri noktalayacağız. Oğuzcan’a Süper Lig’den teklif var. Rakamsal olarak bir yere geldik ama vermeyi düşünmüyoruz. Yaşı genç ve talipleri fazla. Eze’ye yurt dışından teklif var ama gitmek istemiyor. Sezon beklentimiz play-off’tur. Süper Lig’de olmayı düşünüyoruz"
ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ BAŞKANI SEDAT TAHİROĞLU (ORTADA) YENİ SEZONDAKİ HEDEFLERİNİN LİGİ PLAY-OFF HATTINDA TAMAMLAMAK OLDUĞUNU BELİRTEREK, BİR SONRAKİ SEZON İSE SÜPER LİG'DE OLMAYI AMAÇLADIKLARINI SÖYLEDİ.