DOLAR
42,69 0%
EURO
50,09 -0,06%
ALTIN
5.941,55 -0,74%
BITCOIN
3.813.446,58 -0,74%

Ankara'da otomobil park halindeki tır çekicisine çarptı: Anne, baba ve 1 yaşındaki bebek yaşamını yitirdi

Ankara Kahramankazan'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, park halindeki Kazan Soda'ya ait tırın çekicisine çarptı; anne, baba ve 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 07.11.2025 18:40
Güncelleme Tarihi: 07.11.2025 18:40

Ankara'da otomobil park halindeki tır çekicisine çarptı: Anne, baba ve 1 yaşındaki bebek yaşamını yitirdi

Ankara'da araç tır çekicisine çarptı: Üç kişi yaşamını yitirdi

Kahramankazan'da öğlen saatlerinde meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil park halindeki tırın çekicisine arkadan çarptı. Olayda araçta bulunan anne, baba ve 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.

Kaza anı ve müdahale

Kaza, saat 14.30 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kontrolünü yitirdiği otomobil, emniyet şeridinde park halinde bulunan ve Kazan Soda firmasına ait olduğu öğrenilen tırın çekicisine arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan otomobildeki S.Y., eşi K.Y. ve 1 yaşındaki kızları L.Y., kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma ve yol güvenliği

Olayla ilgili olarak ilgili birimler tarafından soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın sebebinin ve olaydaki sorumlulukların tespitine yönelik incelemelerin sürdüğünü bildirdi.

Bu tür trafik kazalarında, park halindeki araçların konumu, sürücü davranışları ve acil müdahale süreci ön plana çıkıyor. Yetkililerin yürüttüğü soruşturma, kazanın kesin nedeninin ve alınabilecek güvenlik önlemlerinin belirlenmesine katkı sağlayacak.

ANKARA’DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL PARK HALİNDEKİ TIRIN ÇEKİCİSİNE ARKADAN...

ANKARA’DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL PARK HALİNDEKİ TIRIN ÇEKİCİSİNE ARKADAN ÇARPTI. GÜVENLİK KAMERASINA DA YANSIYAN KAZADA ARAÇ İÇERİSİNDE BULUNAN ANNE, BABA VE BİR YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUKLARI HAYATINI KAYBETTİ.

ANKARA’DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL PARK HALİNDEKİ TIRIN ÇEKİCİSİNE ARKADAN...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.