Ankara'da Galatasaraylı Taraftarlar 26. Şampiyonluğu Kızılay'da Kutladı
Kutlamanın ayrıntıları
Ankara'daki Galatasaraylı taraftarlar, takımın Trendyol Süper Lig 2025-2026 sezonunda elde ettiği 26. şampiyonluğu 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda bir araya gelerek kutladı. Meydandaki buluşma, coşku ve birliktelik havasında geçti; taraftarlar tezahüratlar ve duygusal mesajlarla sevincini paylaştı.
Taraftarların mesajları
Zeynep: “Çok mutluyuz öncelikle. 10 yaşında kardeşim var resmen doğduğundan beri şampiyonluk görüyor. Böyle bir şey görülmedi herkesten Allah razı olsun, bıktık ama olsun. Her sene buradayız şampiyonluğumu kutlu olsun”
Efe (minik taraftar): “Dördüncü kez şampiyon olduk çok mutluyuz, bütün Galatasaray cemiyetine hayırlı olsun”
Muhammed: “Dört sene üst üste şampiyonluk olduk bestesiyle büyüdük şimdi yaşıyoruz”
Hasan Sayındı: “Çok mutluyuz, gururluyuz, coğrafi olarak tek şampiyonuz. Sabaha kadar buradayız, burada sabahlayacağız”
Kemal: “Üniversiteye başlayalı 4 sene oldu, 4 senede 4 şampiyonluk. İnşallah önümüzdeki 50 senede 50 kere şampiyon olacağız. Bu takım bu sene şampiyon, hakkımızla, gururumuzla”
Mehmet: “Bu takımda emeği olan herkesin emeğine sağlık. Şampiyon olmak gerçekten güzel, Galatasaraylı olup şampiyon olmakta daha güzel. Şimdi bizim tek bir konsantrasyonumuz var hedef 27 diyoruz, çünkü kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray”
Değerlendirme
Kutlamada öne çıkan temalar arasında birlik duygusu, geçmiş yıllardan gelen başarıların yarattığı alışkanlık ve gelecek hedeflerine yönelik kararlılık bulunuyordu. Taraftarların ifadeleri, kulübün arka arkaya elde ettiği başarıların yarattığı moral ve beklentiyi yansıtıyor.
ANKARA’DA GALATASARAYLI VATANDAŞLAR TAKIMLARININ 26. ŞAMPİYONLUĞUNUN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI.