Ankara'da bitişik mobilya dükkanları yangında kullanılamaz hale geldi

Ankara'da bitişik iki mobilya dükkanında çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı; dükkanlar kullanılamaz durumda, yaralanma yok.

Yayın Tarihi: 29.09.2026 18:19
Güncelleme Tarihi: 29.09.2026 18:28

Ankara'da bitişik mobilya dükkanları yangında kullanılamaz hale geldi

olay ve müdahale:

Altındağ ilçesi Hacıbayram Mahallesi Ayhan Sokak'ta bitişik halde bulunan iki mobilya dükkanında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alırken, olay yerinde soğutma çalışmaları başlatıldı. Ekiplerin zamanında müdahalesiyle alevlerin çevreye sıçraması engellendi.

hasar ve güvenlik:

Yangın sonucu her iki dükkan da önemli ölçüde zarar gördü ve kullanılamaz hale geldi. Bölgedeki soğutma ve güvenlik önlemleri sürüyor; iş yerlerinde hasar tespiti yapılacak.

Olayda yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı bildirildi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi, polis ve ilgili birimler soruşturma başlattı.

ANKARA'DA BİTİŞİK HALDE DURAN İKİ MOBİLYA DÜKKANINDA BİLİNMEYEN NEDENLE MEYDANA GELEN YANGIN...

ANKARA'DA BİTİŞİK HALDE DURAN İKİ MOBİLYA DÜKKANINDA BİLİNMEYEN NEDENLE MEYDANA GELEN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE KONTROL ALTINA ALINIRKEN, HASAR OLUŞAN DÜKKANLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.