Anıl Demirci: Galatasaray deplasmanında alınan 1 puan ve değerlendirme
Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Sorumlu Anıl Demirci sonuç ve takımın performansı hakkında açıklamalarda bulundu.
Maçın ana hatları ve planın uygulanması
Demirci, hafta içinde çalışılan plana oyuncuların maçın 1. dakikasından son düdüğe kadar sadık kaldıklarını vurguladı. "Ne konuştuysak, maçın 1. dakikasından son düdüğe kadar her anlamda yerine getirdiler. Bizi mutlu eden şey Galatasaray’ın analizini yaptığımızda bu tespitlerin sahada karşılığını almak bizi mutlu etti." ifadelerini kullandı.
Taktiksel değişiklikler ve ikinci yarı performansı
Teknik sorumlu, Galatasaray’ın hücumdaki özel işlerini engellemek için baskı düzeninde değişikliğe gittiklerini ve bu yaklaşımın ikinci yarıda daha fazla tehdit oluşturduklarını sağladığını aktardı. Abdülkerim’in oyuna girmesiyle kazandıkları topların fırsata dönüşebileceğini belirtti.
Demirci'nin değerlendirmesi: "Galatasaray deplasmanında 1 puan aldık ama bu anlamda buruğuz. Hem yediğimiz basit gol hem de son dakika kaçırdığımız gol bizi üzdü."
Oyuncuların fedakârlığı ve takım içi durum
Demirci, oyuncuların hafta içindeki hazırlıklarına ve ortaya koydukları mücadeleye dikkat çekerek, Kocaelispor karşısında 80 dakika 10 kişi oynayan futbolcuların bugün de aynı özveriyle sahada yer aldıkları için teşekkür etti. Ayrıca Drissa Camara ve Kacper Kozlowski'nin takım için önemli futbolcular olduğunu ve bu oyuncular için ilgilenenlerin bulunduğunu sözlerine ekledi.
Gaziantep FK Teknik Sorumlusu Anıl Demirci, ikinci yarıda daha tehditkar oynadıklarını belirterek, "Galatasaray deplasmanında 1 puan aldık ama bu anlamda buruğuz. Hem yediğimiz basit gol hem de son dakika kaçırdığımız gol bizi üzdü" dedi.