Anadolu Üniversitesi'nde Pickleball Turnuvası kursiyer ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti
Turnuva detayları
Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenen Pickleball Turnuvası, kursiyerler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Sağlıklı Yaşam Birimi tarafından organize edilen turnuva 100. Yıl Spor Salonu'nda yapıldı.
Turnuva, çeşitli yaş gruplarına göre planlandı: yetişkinler için A ve B grupları; 8-13 yaş arası çocuklar için A, B, C ve D grupları; ayrıca 7 yaş çocuk kategorisi yer aldı. Etkinlik toplamda 3 gün sürdü ve turnuva sonunda dereceye giren yetişkin ve çocuk sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.
Hedef ve destek
Anadolu Üniversitesi Sağlıklı Yaşam Birimi Müdürü Prof. Dr. Gökhan Kuş, turnuvanın tatil döneminde çocukları dijital bağımlılıktan uzaklaştırmayı ve spora yönlendirmeyi amaçladığını belirtti. Prof. Dr. Kuş, "Bunu yaparken yetişkinleri de unutmuyoruz. Her yaş grubuna uygun bir spor dalı olan Pickleball’ın yaygınlaşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.
Prof. Dr. Kuş, sporda başarının disiplinli çalışma ve uygun şartların sağlanmasıyla mümkün olduğunu vurguladı ve 100. Yıl Spor Salonu ile Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel’in desteğiyle üniversiteye kazandırılan açık Pickleball kortları sayesinde bu imkânların Eskişehir halkına sunulduğunu belirtti. Ayrıca Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Rektör Yardımcıları, SKS Daire Başkanlığı, antrenörler ve emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür edildi.
ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDE DÜZENLENEN PİCKLEBALL TURNUVASI, KURSİYERLER VE AİLELERİNİN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.