Amasya'da duruşmaya giderken genç avukat yaşamını yitirdi
Avukat Erhan Şahiner (25) Amasya merkez Beşgöz kavşağında duruşmaya giderken kullandığı otomobilin kontrolden çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kaza ve müdahale
Sürücünün kullandığı 05 FP 869 plakalı otomobilin çarpmanın etkisiyle direğin kökünden sökülmesi sonucu parçalandığı, otomobilde bulunan Erhan Şahiner'in olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi. Olayın ardından AFAD, itfaiye, polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından Şahiner'in cenazesi hastane morguna götürüldü.
Tepkiler ve meslektaşlarının açıklamaları
Kazayı duyan yakınlarının olay yerinde feryat ettiği, çok sayıda kişinin kaza yerine geldiği ifade edildi. Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, Amasya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman ve Amasya Barosu Başkanı Edip Hakan Subaşı de kaza yerine giderek bilgi aldı.
Baro Başkanı Subaşı, meslektaşlarının bir yıl önce göreve başladığını belirterek, "Mesleğinin başında hayat dolu bir meslektaşımızı kaybettik. Çok üzgünüz. Duruşma için Amasya’ya gelirken gerçekleşen bir kaza. Sözün bittiği yerdeyiz" şeklinde konuştu.
AMASYA’DA GENÇ AVUKAT DURUŞMAYA GİDERKEN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZA KAMERAYA YANSIDI.