Amasya'da 39 Yıllık Eğitim Hayatı Sonrası Duygusal Veda
Amasya'nın Suluova ilçesinde, meslekte 39 yılını doldurarak emekli olan 65 yaşındaki meslek dersleri öğretmeni Bilal Arslan için görev yaptığı okulda sürpriz veda etkinliği düzenlendi. Süleyman Aydın Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen bu özel etkinlikte, öğrencileri, mesai arkadaşları ve idareciler, Arslan'a sürpriz yapmak istedi.
Öğrencilerden Duygusal Karşılama
Okulda verdiği son dersin ardından Arslan, öğrencileri tarafından koridor ve merdivenlerde çiçeklerle karşılandı. 'Hatıran Yeter' adlı şarkının çalındığı etkinlikte öğrenciler, "Sizi unutmayacağız" tezahüratlarıyla duygu dolu anlar yaşattı. Uzun süre alkışlanan Arslan, uğurlama sırasında meslektaşlarına ve öğrencilere teşekkür etti.
Teşekkür ve Anılar
Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ve Okul Müdürü Adem Aslan, Arslan'a plaket vererek, emeklerinden dolayı teşekkür etti. Davu, Arslan için, "Bilal hocamızdan öğrencilerimize ve okullarımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı biz razıyız. Rabbim de razıdır, ben inanıyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin. Bundan sonra inşallah sağlıklı uzun ömürler versin" dedi.
Duygusal Anlar
Gözyaşlarına hakim olamayan Bilal Arslan ise, "1986 yılında başlayan öğretmenlik serüvenimin son günü olan bugünde beni yalnız bırakmayan tüm öğretmenlerime, öğrencilerime, arkadaşlarıma, aileme ve İlçe Milli Eğitim Müdürüme çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da iyi günlerde beraber olmak dileğiyle. Ben hakkımı helal ediyorum" diyerek duygularını paylaştı.
Amasya'nın Suluova ilçesinde meslekte 39 yılını doldurarak emekli olan 65 yaşındaki meslek dersleri öğretmeni Bilal Arslan için görev yaptığı okulda sürpriz veda etkinliği düzenlendi.
Amasya'nın Suluova ilçesinde meslekte 39 yılını doldurarak emekli olan 65 yaşındaki meslek dersleri öğretmeni Bilal Arslan için görev yaptığı okulda sürpriz veda etkinliği düzenlendi.