Altındağ’da 2026 yılının ilk "Pazar Buluşması" Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşti
Altındağ Belediyesi’nin geleneksel "Pazar Buluşmaları" etkinliği, 2026 yılının ilk kahvaltı programıyla Başkent Millet Bahçesi Elmas Düğün Salonunda sürdü. Bu haftanın konukları Örnek ve Yıldıztepe mahalleleri oldu; toplantıya Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ev sahipliği yaptı.
Etkinlikte Başkan Tiryaki, vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı: "2026 yılının ilk kahvaltı buluşmasında bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah".
Katılımcı görüşleri
Kahvaltıya eşi ve oğlu ile birlikte katılan Örnek Mahallesi sakini Firdevs Aslan, programın verimli geçtiğini belirterek, "Mahalle sakinleri olarak pazar sabahı kahvaltı programında bir araya geldik, sohbet ettik. Veysel Başkanımızdan çok memnunuz. Her şey için çok teşekkür ederiz. Bu tür programlarda tekrar bir araya gelmeyi ümit ediyoruz. Başkanımızın Altındağ için daha güzel işler yapacağına inanıyoruz" dedi.
Katılımcılar, Başkan Tiryaki ve Altındağ Belediyesine teşekkürlerini iletti.
Başkan Tiryaki’nin değerlendirmesi
Tiryaki, geleneksel kahvaltı buluşmalarının her hafta farklı mahallelerle devam ettiğini vurgulayarak, "Yeni yılın ilk kahvaltı programında Yıldıztepe ve Örnek mahallelerimizin kıymetli sakinleriyle bir araya geldik. Her hafta sonu farklı mahallelerden gelen vatandaşlarımızla buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Hemşehrilerimizle birlikte sohbet ediyoruz, tanışıyoruz. Bir samimiyet ortamı oluşuyor. Altındağ’ın altın yürekli insanlarıyla yıllardan beri devam eden gönül bağımız her geçen gün daha da güçleniyor" ifadelerini kullandı.
ANKARA ALTINDAĞ’DA GELENEKSEL ‘PAZAR BULUŞMALARI’ KAPSAMINDA, 2026 YILININ İLK KAHVALTI BULUŞMASI, BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ ELMAS DÜĞÜN SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİ.