Altay'da yönetim belirsizliği antrenmanları erteledi

Altay, şirketleşme ve mali belirsizlikler nedeniyle antrenman startını erteledi; yönetim kararı sonrası çalışmalar başlayacak veya kayyum gündeme gelebilir.

Yayın Tarihi: 27.07.2026 13:08
Güncelleme Tarihi: 27.07.2026 13:08

Altay'da yönetim belirsizliği antrenmanları erteledi

Altay yeni sezon hazırlıklarını ileri tarihe aldı

İzmir’in köklü kulüplerinden Altay, planlanan antrenman takviminde değişikliğe giderek bugün sahaya inmedi. Siyah-beyazlı ekip, ilk idmanını daha ileriki bir tarihe ertelediğini açıkladı.

Gerekçe: şirketleşme ve mali belirsizlikler:

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Altay’da süren süreç, kulübün şirketleşme adımlarını tamamlayamaması ve devam eden ekonomik sıkıntılarla ilişkilendiriliyor. Bu durum, oyuncu kadrosunu korumakta zorluk yaratırken sezon öncesi hazırlıkların başlamasını da geciktirdi.

Yönetim kararına bağlı gelecek adımlar:

Yönetimdeki belirsizlik nedeniyle antrenman başlangıcı tekrar ötelenirken, kulübün tesislerinde bugün yapılması planlanan çalışmaların, alınacak yönetim kararının ardından başlatılacağı bildirildi. Başkan Sinan Kanlı’nın görevi bırakmaya hazırlandığı, yönetime talip olan İstanbul merkezli bir holding bünyesindeki çalışma grubunun kararını en geç cuma günü vereceği belirtildi.

Eğer yeni yönetim yeterli bütçeyi oluşturursa teknik ekip belirlenecek ve takım tekrar sahaya çıkacak. Sürecin olumsuz sonuçlanması halinde ise kulüpte kayyum atanması ihtimali gündeme gelebilecek.

İZMİR’İN KÖKLÜ KULÜPLERİNDEN ALTAY, YENİ SEZON HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA PLANLANAN ANTRENMAN...

İZMİR’İN KÖKLÜ KULÜPLERİNDEN ALTAY, YENİ SEZON HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA PLANLANAN ANTRENMAN PROGRAMINDA DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ. SİYAH-BEYAZLI EKİP, BELİRLENEN TARİHTE SAHAYA ÇIKMAZKEN, İLK ANTRENMANINI İLERİ BİR TARİHE ERTELEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!