Alt geçitte ani su baskını: hafif ticari araç mahsur kaldı

Altındağ'da Turgut Özal Bulvarı alt geçidi sabah sağanağıyla suya gömüldü; geçitteki hafif ticari araç neredeyse tamamen su altında kalarak mahsur kaldı.

Yayın Tarihi: 25.07.2026 10:52
Güncelleme Tarihi: 25.07.2026 10:52

Alt geçitte ani su baskını: hafif ticari araç mahsur kaldı

Altındağ'da alt geçit kısa sürede sular altında kaldı

Ankara’da sabah saatlerinde başlayan etkili sağanak yağış kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Kısa sürede yoğunlaşan yağışın etkisiyle Altındağ ilçesindeki Turgut Özal Bulvarı alt geçidi suyla doldu ve geçit tamamen ulaşıma kapandı.

Etkilenen noktalar:

Alt geçitte su seviyesinin metrelerle yükselmesi sonucu bazı caddelerde su birikintileri oluştu. Alt geçitte bulunan bir hafif ticari araç su içinde mahsur kaldı; aracın büyük bölümü su altında kalarak kullanılamaz hale geldiği gözlemlendi.

Müdahale ve güvenlik çalışmaları:

Bölgeye sevk edilen ekipler, önce güvenlik önlemleri aldı ve ardından suyun tahliyesi için çalışma başlattı. Geçidin kapatılması nedeniyle bölgedeki ulaşım durma noktasına geldi ve ekipler vatandaşları güvenli bölgelere yönlendirdi.

Olayın ardından çevrede toplanan vatandaşlar yaşananları cep telefonlarıyla kaydetti. Yetkililerin çalışmasıyla birlikte tahliye ve temizleme işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE ALTINDAĞ İLÇESİNDEKİ TURGUT ÖZAL BULVARI ALT GEÇİDİ SULAR ALTINDA KALDI....

SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE ALTINDAĞ İLÇESİNDEKİ TURGUT ÖZAL BULVARI ALT GEÇİDİ SULAR ALTINDA KALDI. ALT GEÇİTTE MAHSUR KALAN HAFİF TİCARİ ARAÇ NEREDEYSE TAMAMEN SUYA GÖMÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!