Aliağa'da hurdalık deposunda yangın
İzmir'in Aliağa ilçesindeki gemi söküm tesislerinde bir firmaya ait hurdalık deposunda yangın çıktı. Olay, bölgedeki çalışanlar ve çevredeki vatandaşların dikkatiyle fark edilerek yetkililere bildirildi.
yangının bildirimi ve başlangıcı:
Yangın, saat 16.00 civarında başladı. Alevlerin çıkış nedeni henüz belirlenemedi; durumu görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verdi ve bölgeye acil müdahale çağrısı yapıldı.
itfaiye müdahalesi ve çalışmalar:
Bildirimin ardından bölgeye İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Ekipler yangına ulaşarak kontrol altına alma ve söndürme çalışması başlattı. Müdahale devam ediyor ve itfaiye kaynakları olay yerindeki söndürme çalışmalarının sürdüğünü belirtiyor.
Yetkililer, yangının çıkış nedenine ilişkin incelemenin sürdüğünü ve olayla ilgili güncel bilgilerin ilerleyen saatlerde paylaşılacağını açıkladı.
ALİAĞA’DA GEMİ SÖKÜM TESİSLERİNDEKİ HURDALIK DEPOSUNDA YANGIN