Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

Ali Yerlikaya kahraman jandarmayı tebrik etti! İsmail Yavuz’un çetesi çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir ve Bursa’da düzenlenen Mahzen-31 operasyonları ile İsmail Yavuz’un elebaşılığını yaptığı suç örgütünün çökertildiğini duyurdu!

Yayın Tarihi: 23.04.2024 10:07
Güncelleme Tarihi: 23.04.2024 10:07

Ali Yerlikaya kahraman jandarmayı tebrik etti! İsmail Yavuz’un çetesi çökertildi

Yeni bir paylaşımda sosyal medya hesabı X’ten duyuru yapan Ali Yerlikaya, Mahzen-31 operasyonlarını açıkladı. Operasyon kapsamında İsmail Yavuz’un elebaşılığını yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 

Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde yapılan operasyonlarda 8 örgüt üyesinin yakalandığı aktarıldı. Ayrıca operasyonlara Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün katılım gösterdiği de kaydedildi. 

Elebaşı İsmail Yavuz’un da aralarında bulunduğu 8 örgüt üyesi şüpheli uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı, ticareti, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, hırsızlık suçlarından yakalandı. Ayrıca şüphelilerin borçlandırarak alıkoyma, silahla tehdit, gasp, eziyet ve benzeri suçlar işledikleri de belirlendi. 

Yapılan operasyonlar kapsamında av tüfekleri, uyuşturucu madde, suçta kullandığı tespit edilen çok sayıda cep telefonuna da el konulduğu aktarıldı. Yerlikaya ise paylaşımında, tüm bu tip suç çetelerini çökertti adalete teslim edecelerini vurguladı. Ayrıca Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı ile operasyonlarda görev alan jandarma ekiplerini tebrik etti.