İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Narkoçelik-2 isimli operasyonun tamamlandığını ve toplam 227 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı yeni bir paylaşımda Narkoçelik-2 isimli operasyonun tamamlandığını duyurdu. Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında 46 ilde baskın düzenlendi.
İl emniyet müdürlükleri tarafından sevk edilen 498 ekip, 1590 personel ve 24 narkotik dedektör köpeğin yer aldığı operasyonda Adana, İstanbul ve Ankara’da dahil 46 ilde baskın düzenlendi. Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Narkoçelik-2 operasyonu kapsamında çok sayıda uyuşturucu da ele geçirildi.
Bu kapsamda ekipler 983 kilogram uyuşturucu madde, 92 bin adet uyuşturucu hap ve 227 zehir taciri ile satıcıyı yakaladı. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerim imha edileceği öğrenilirken, Bakan Yerlikaya, tüm ekipleri tebrik ederek operasyondan görüntüler paylaştı.