Elazığ temsilcisi Avrupa ikincisi oldu
Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu Ali Asaf Çiçek, Bulgaristan'da düzenlenen şampiyonada başarılı maçlar çıkararak gümüş madalya kazandı ve Avrupa 2'ncisi oldu.
turnuva ve performans:
Çiçek, Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası'nda +83 kilo kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak milli takıma seçildi. Bulgaristan'daki müsabakada milli formayı taşıyan sporcu, rakiplerini birer birer devirerek finale kadar yükseldi ve turnuvayı ikinci tamamladı.
kulüp ve belediye desteği:
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından sağlanan desteklerin uluslararası arenada başarıya dönüştüğünü vurgulayan Elazığ Belediyespor Kulübü Başkanı Nazif Bilginoğlu, Elde ettikleri derecelerle şehrimize ve ülkemize bu büyük gururu yaşatan sporcularımız Ali Asaf Çiçek ve Sadık Oğuz Bulut ile bu başarıda büyük emeği olan Antrenörümüz Kadriye Sarıca'yı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz dedi.
Kulüp yetkilileri, genç sporculara verilen desteğin sürdürüleceğini ve Elazığ'ın farklı branşlarda temsil edilmesine devam edileceğini belirtti.
ELAZIĞ BELEDİYESPOR SPORCUSU AVRUPA 2.’Sİ OLDU