Alaşehirli sporculardan Konya'da 2 altın, 1 gümüş: Sudenaz Aktaş çifte şampiyon

Alaşehir Tepeköy Ortaokulu öğrencileri Konya'daki Okul Sporları Bilek Güreşi Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda 2 altın, 1 gümüş ve önemli dereceler kazandı.

Yayın Tarihi: 12.05.2026 15:37
Güncelleme Tarihi: 12.05.2026 15:41

Alaşehirli sporculardan Konya'da 2 altın, 1 gümüş: Sudenaz Aktaş çifte şampiyon

Alaşehirli sporculardan Konya'da 2 altın, 1 gümüş: Sudenaz Aktaş çifte şampiyon

Müsabaka ve organizasyon

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Konya’da düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Alaşehir Tepeköy Ortaokulu öğrencileri Manisa’yı temsil etti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuların kıyasıya mücadele ettiği organizasyonda Alaşehirli sporcular önemli dereceler elde etti.

Alaşehirli sporcuların dereceleri

Sudenaz Aktaş, 45 kilo kategorisinde hem sol kol hem de sağ kol müsabakalarında tüm rakiplerini mağlup ederek iki kategoride de Türkiye Şampiyonu oldu ve 2 altın madalya kazandı.

Ali Berk Ölmez, 40 kilo sol kol kategorisinde gösterdiği performansla Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Rabia Kaygısız ise 35 kilo kategorisinde sağ kol müsabakalarında Türkiye üçüncülüğü, sol kol müsabakalarında Türkiye dördüncülüğü elde ederek önemli bir başarı kaydetti.

Elde edilen dereceler, hem okulda hem de ilçede coşkuyla karşılandı. Alaşehirli sporcuların başarıları, Manisa için gurur kaynağı olurken, bu sonuçların gelecek yıllar için umut verdiği vurgulandı.

ALAŞEHİRLİ SPORCULAR, KONYA’DAKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA 2 ALTIN, 1 GÜMÜŞ VE ÖNEMLİ DERECELERLE...

ALAŞEHİRLİ SPORCULAR, KONYA’DAKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA 2 ALTIN, 1 GÜMÜŞ VE ÖNEMLİ DERECELERLE MANİSA’NIN GURURU OLDU.

ALAŞEHİRLİ SPORCULAR, KONYA’DAKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA 2 ALTIN, 1 GÜMÜŞ VE ÖNEMLİ DERECELERLE...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!