Çalışma alanları:
Antalya Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde yoğun mesai yürütüyor. Alanya ekipleri kırsal mahalle ve yayla yollarında yaz dönemine yönelik bakım çalışmalarını sürdürüyor.
Yayla ve grup yollarında yapılan işler:
Dikmetaş, Büyükpınar ve Yeşilöz Yaylası yollarında bakım ve şarampol açma çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler ayrıca Dim Grup Yolu ile Gümüşkavak Mahallesi yakınlarındaki Dim Barajı çevresindeki yol ve Türktaş, Süleymanlar ile Kayabaşı yollarında bakım onarım yaptı.
Büyükşehir ekipleri Bayır, Bayırkozağacı, Taşatan, Yeniköy ve Hacıkerimler grup yollarında da asfalt öncesi hazırlık, istinat duvarı ve stabilize çalışmalarını sürdürüyor.
Kurum çalışmaları, ilçenin kırsal ve yayla bağlantılarında ulaşımı düzenli tutmak amacıyla yaz bakımları kapsamında planlı olarak devam ettiriyor.
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIRSAL YOLLARDA BAKIM ONARIM VE ALT YAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.