Yangının çıkışı
Antalya'nın Alanya ilçesi Kızlarpınarı Mahallesi Pelitlik Caddesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanın en üst katındaki dairede, henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükseldi. Durumu gören bina sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.
Müdahale ve söndürme çalışması
Kısa sürede olay yerine sağlık, polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına hızlı müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve yangın, çevredeki dairelere sıçramadan söndürüldü.
Güvenlik önlemleri ve soruşturma
Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri muhtemel dumandan etkilenme ihtimaline karşı hazır bekledi. Yangında dairede maddi hasar oluştu ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.
ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDE 5 KATLI APARTMANIN EN ÜST KATINDAKİ DAİREDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ. YANGINDA DAİREDE MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.