Antalya'nın Alanya ilçesinde, ruhsatsız çalıştırıldığı belirtilen bir otel, 112. kez mühürlendi. Alanya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin geçmişte defalarca mühürlenmesine rağmen hala yasalara aykırı olarak işletilmeye devam eden bu tesise karşı denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.
Payallar Mahallesi'nde yıllardır ruhsatsız faaliyet gösteren bir turizm tesisinin tekrar mühürlendiği ifade edilen açıklamada, mühür fekki (mühür bozma) sebebiyle işlem yapıldığı ve bu nedenle tutanaklar tutulduğu belirtildi. Ayrıca mühürleme işleminin ekipler tarafından yeniden uygulandığı kaydedildi.
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, halk sağlığını ve kamu düzenini hiçe sayan ruhsatsız işletmelere karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde ruhsatsız çalıştırıldığı belirtilen otelin 112. kez mühürlendiği bildirildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde ruhsatsız çalıştırıldığı belirtilen otelin 112. kez mühürlendiği bildirildi.