Suudi Arabistan Pro Lig'in 26. haftasında Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Al Shabab, deplasmanda Al Wehda'yı 3-1 mağlup etti. Karşılaşma, Suudi Arabistan'ın Cidde kentindeki Kral Abdullah Spor Şehri Stadı'nda gerçekleştirildi.
Maçın ilk yarısı, 20. dakikada Abderrazak Hamdallah'ın attığı golle Al Shabab'ın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda ise Al Wehda, 61. dakikada Craig Goodwin'in golüyle durumu 1-1'e getirdi.
Ancak Fatih Terim'in takımı, 69. dakikada Mohammed Al Shwirekh ve 71. dakikada Haroune Camara'nın golleriyle mücadeleyi 3-1 galip tamamladı.
Bu sonuçla Al Shabab, puanını 46'ya çıkararak 6. sırada haftayı kapatırken, Al Wehda ise 20 puanla 17. basamakta kalarak düşme hattında yer aldı.