Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Akşener’den İYİ Parti’deki istifalara ilişkin açıklama: Bu bir savaş ilanıdır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinde yaşanan istifalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada partisinin kurumsal bir operasyon altında olduğunu ve bunun için savaş ilanı verdiğini söyledi. Akşener, “Sizlere karşı savaşıyorum” diyerek partiye destek verdi.

Yayın Tarihi: 19.12.2023 14:44
Güncelleme Tarihi: 19.12.2023 14:44

Akşener’den İYİ Parti’deki istifalara ilişkin açıklama: Bu bir savaş ilanıdır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinde son günlerde yaşanan art arda istifalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada partisinin kurumsal bir operasyon altında olduğunu ve bunun için savaş ilanı verdiğini söyledi.

Akşener, bugün Uşak’ta yaptığı açıklamada partisinde yaşanan istifalara ilişkin konuştu.

“PARTİMİZE KURUMSAL OPERASYON OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI”

Akşener, partisinin kurumsal bir operasyon altında olduğunu söyledi.

“Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum.” diyen Akşener, “Varım, buyursunlar. Ben idmanlıyım.” değerlendirmesini yaptı.

Akşener, partiye destek vermek isteyen vatandaşları da çağırdığını belirtti.

“Benimle beraber olun. Benimle beraber İYİ Parti’yi kurtarın.” diyen Akşener, “Partimiz sizin için var.” ifadelerini kullandı.

“SEÇİME TEK GİRECEĞİZ”

Akşener ayrıca yerel seçime tek başına girme kararı aldığını da duyurdu.

“31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşıyoruz. Seçime tek gireceğiz ve adaylarımızı çıkartacağız.” diyen Akşener, “Bu adım bile İYİ Parti’yi kurtarmaya yetmezken bütün gözler peş peşe gelebilecek istifalara çevrildi.” dedi.

Akşener’in bu açıklamasının ardından parti üyelerinden bazıları da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda partiye destek verdi.

Partideki istifaların nedenleri ise henüz netleştirilmemiştir.